Welkom Samenwerken Mediation
 

Wie is dBP

 

Visie

 

Partners

 

Links

 

Contact

 

Sitemap

Indien u geen flash object ziet, dient u Flash Player te downloaden.

   


NMI gecertificeerd Mediator

 

Member

titel

 
 

Interessante LINKS

www.nmi-mediation.nl

Het Nederlands Mediation instituut

Een hoofdtaak van het NMI is, de kwaliteit van mediation in Nederland te bevorderen. In dat kader beheert het NMI een openbaar register van gekwalificeerde mediators: het NMI Register van Mediators.

De in het register ingeschreven mediators hebben een exclusief recht op het gebruik van de titel NMI Mediator ® (voor mediators die niet gecertificeerd zijn) of NMI Gecertificeerd Mediator ® (voor mediators die gecertificeerd zijn). Zo zijn gekwalificeerde mediators herkenbaar en vindbaar voor iedereen die een mediator zoekt

www.strategic-alliances.nl

ASAP  (Association for Strategic Alliance Professionals)

A.S.A.P. is een not-for-profit organisatie, opgericht in 1999 in de Verenigde Staten van Amerika. Sinds 2001 is A.S.A.P. tevens in Europa vertegenwoordigd, met dochterorganisaties in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

A.S.A.P. heeft zich tot doel gesteld het vakgebied van alliantiemanagement te professionaliseren, door opbouw en uitwisseling van kennis, praktijkervaring en "best practices". In Nederland richt A.S.A.P. zich voorts op het tonen van de toepassingsmogelijkheden van allianties voor middelgrote en kleinere ondernemingen, en voor het succesvol naar de markt brengen van product- en dienstinnovaties.

Realisatie: We Provide