Welkom Samenwerken Mediation
 

Wie is dBP

 

Visie

 

Partners

 

Links

 

Contact

 

Sitemap

Indien u geen flash object ziet, dient u Flash Player te downloaden.

   


NMI gecertificeerd Mediator

 

Member

titel

 
 

Adviseren is een vak dat vele facetten en specialismen kent.  dBP Consulting en zijn partners zijn er van overtuigd dat dit het meest optimaal kan worden geleverd door een netwerk van specialisten. Zo ontstaat een organisatie die niet alleen flexibel is maar ook de kracht, ervaring en kennis biedt die klanten zoeken
Partners waarmee dBP Consulting een nauwe relatie onderhoudt zijn:

P&B Communicatie en Training
P&B Netwerk is een fullservice adviesbureau voor communicatie en PR, gespecialiseerd in de B2B-markt. P&B Netwerk is opgebouwd uit de divisies Communicatie, i-services en Trainingen. Vanuit deze divisies helpen onze professionele adviseurs u graag bij het oplossen van communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het schrijven van een persbericht, de opzet van een PR-beleid, advies over de mogelijkheden van digitale media of het verzorgen van een mediatraining voor de Raad van Bestuur. 
 
 www.penb.nl


Vision Consort
Vision Consort is een onafhankelijk adviesbureau dat zich bezig houdt met procesverbetering in de industrie, ICT sector en overheid. We zorgen ervoor dat met name ontwikkelprocessen, inzichtelijk gemaakt, gedefinieerd en geoptimaliseerd worden. Waarbij we onze klant leiden door het verbeterproces, van strategisch tot operationeel niveau, met als doel onze kennis over te dragen. 
 
 www.visionconsort.nl

Realisatie: We Provide