Welkom Samenwerken Mediation
 

Mediation algemene info

 
 

Zakelijke mediation

 
 

Interne mediation

 
 

De mediators

 

Indien u geen flash object ziet, dient u Flash Player te downloaden.

   


NMI gecertificeerd Mediator

 

Member

titel

 
 

Sjaak de Blauwe (1946) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met als specialisatie Commerciële Beleidsvorming. Tijdens deze opleiding volgde hij aanvullende studies op het terrein van de Sociologie en Psychologie.

Hij is actief geweest in zowel kleine nationale als grote Internationale bedrijven in allerlei management functies en heeft met name veel ervaring opgebouwd in het tot stand brengen en beheren van samenwerkingsverbanden.

Naast zijn functies in het bedrijfsleven is hij reeds 20 jaar actief als part-time docent in het Hoger Beroeps Onderwijs. (faculteit Technische Bedrijfskunde). Naast de onderwijspraktijk betekende dat vooral ook coaching van studenten in hun afstudeerfase.

Hij is ingeschreven als gecerftificeerd NMI Mediator  bij het mediation bureau van het gerechtshof in ’s-Hertogenbosch.  Aanvullende trainingen op het gebied van Arbeidsrecht en Facilitation zorgen voor een continu up-to date zijn met de ontwikkelingen in de markt en de gevolgen daarvan voor de conflictpartijen.

Zijn benadering wordt o.a. gekenmerkt door een integrale aanpak, gebaseerd op de overtuiging dat mens en zijn maatschappelijke/zakelijke context samenhangen en ook alleen zo begrepen dienen te worden. De brede achtergrond maakt het ook mogelijk om relevante verbanden te kunnen leggen en geschillen goed te kunnen plaatsen.

Realisatie: We Provide